VIDEN OG KNOWHOW

BREEDERS MANAGEMENT
- en over 20 år gammel konsulentvirksomhed, der er integreret i Breeders

MED DIG HELE VEJEN

Breeders Management giver reel og ærlig rådgivning til driftsledere og medarbejdere


Breeders Management blev oprettet i 2021, da konsulentvirksomheden DM Agro blev integreret i Breeders.

DM Agro har tilbudt rådgivning til utallige farme siden 2000; og tjenesterne omfatter rådgivning af medarbejdere, ledelses- og produktionsværktøjer, formidling af kontakter mellem farme, dyrlæger, myndigheder og meget mere.

Nu er seniorrådgiverne en del af Breeders, og vi kan levere den bedste rådgivning direkte til vores kunder og partnere, sammen i et tættere samarbejde, nemmere og endnu hurtigere.

FÅ MERE AT VIDE OM DINE DYR

Få mest muligt ud af din svineproduktion

Breeders Management tilbyder forskellige produktionsværktøjer, der hjælper dig med at optimere din svineproduktion på alle niveauer: besætningsstyring, foder- og sundhedsstyring, rådgivning om ansættelse og rekruttering, salgsoptimering og meget mere.

Svine management programmer

Med AgroVision og Cloudfarms hjælper vi dig med at følge op

Teamet i Breeders Management er eksperter i både AgroVision og Cloudfarms, to effektive management programmer. Disse programmer, der er tilgængelige i din browser, på din telefon og på din scanner, understøtter dine svineproduktionsprocesser, avl, opformering og giver mulighed for omfattende dataanalyse på svinefarme. De er nemme at bruge og praktiske for både medarbejdere i produktionen og med afstemningstal for ledelsesteams.

Tjenester og teknisk rådgivning

Tjenesterne spænder fra rent teknisk rådgivning til strategisk beslutningstagning og budgettering

Vigtige funktioner

Opdrættere Management - Per og Thomas

Thomas Greve
thogr@breeders.dk
+45 2137 6970

Per Lembke-Jensen
plj@breeders.dk
+45 4018 7110

Hvordan holder du styr på dine resultater?

Fortæl os om dine præstationer
Løft din genetiske værdi

DGNM-konceptet:
Danish Genetics Nucleus Management

DGNM er Breeders Managements koncept, der fokuserer på fremtiden for din farm og dens avlsfremgang.

Med forskellige værktøjer, der er bygget op omkring dine behov og tilpasset dig, holder DGNM styr på dine avlsdyr og indekser og hjælper dig med at opnå dit bedste potentiale. 

Danish Genetics Evaluation System (DGENES), der er udviklet af Danish Pig Genetics P/S, er et af de værktøjer, der anvendes i DGNM-konceptet. 

Millioner af data om avlsprocesser og svine-DNA registreres og beregnes med DGENES' automatiserede programmer, hvilket hjælper dig med at finde de bedste gener til fremtidige generationer af avlssvin. 

Med KERMIT er alle dine data og analyser let tilgængelige i en smart flade, der kan tilgås på din computer: stamtræer, orne/polte historie, beregning af indavl og meget mere.

Nøgletalsrapporter og ugentlige opdateringer genereres også automatisk hver uge, så du får adgang til komplette oversigter over din farm med detaljerede indeksoplysninger. 

Scroll til toppen