BREEDERS OF DENMARK A/S

Den stærkeste partner mellem leverandører og svineproducenter

Vores mål er at imødekomme den stadigt voksende globale efterspørgsel efter effektive avlssvin

SVINEAVL AF EKSPERTER

Vi leverer genetik fra de bedste danske avlere

Danish Pig Genetics partner - logo

Breeders of Denmark A/S har opbygget stærke partnerskaber med flere danske svineavlere gennem de seneste 20 år.

Da vi samarbejder med de førende avlere, leverer vi det bedste udvalg af avlsgrise i hele verden:

Dansk Yorkshire, Dansk Landrace, Dansk Duroc; og krydsninger F1 (LY/YL) gylte.

HØJ PRODUKTIONSVÆRDI

Topresultater

Vi udvælger de stærkeste renracede Duroc, Landrace & Yorkshire til forskellige partnere verden over (opformeringer, KS-stationer), ligesom vi også gør ornernes sæd tilgængelig for alle. 

På denne måde kan din bedrift få den bedste genetik og skabe topresultater! Robuste, langtidsholdbare og effektive dyr sikrer, at din besætning stiger i genetisk værdi, og at din so- og slagtesvineproduktion opnår et højt investeringsafkast. 

Kontakt os for oplysninger om køb og levering!

Bedømt AAA

Højeste kreditværdighed


"Dun & Bradstreet omdanner usikkerhed til tillid, risiko til mulighed og potentiale til velstand"

Når du samarbejder med Breeders, ved du, at du har en yderst pålidelig langsigtet partner takket være vores AAA-ratede kreditværdighed af Dun & Bradstreet. Du kan få at vide, hvem der er en attraktiv partner - kunde eller leverandør - med D&B får beslutningstagere et klart billede af virksomhedernes vækst og finansielle levedygtighed.

Det er vi:

VORES HISTORIE

Vi er danske!

Siden slutningen af 1800-tallet har danske landmænd arbejdet sammen om at udvikle fælles retningslinjer for et dansk svineavlssystem.

I de seneste par årtier, med allerede mere end 100 års selektering og avl, har vores danske genetik virkelig bevist sin effektivitet, da vi har opnået store resultater og et verdensomspændende ry.

Hos Breeders har vi altid troet på de danske gener, men ikke altid på den danske måde at drive svinebranchen på. 

Derfor gennemgik den danske svinebranche i 2018 en komplet strukturel ændring, der skaber nye muligheder for de, der ønsker at gøre forretninger på den rigtige måde.

Breeders og flere af vores partnere gik ind for oprettelsen af et nyt genetisk selskab med et forbedret avlsprogram, der stadig bygger på vores historiske erfaringer fra danske avlere og med forskellige strategiske planer:

Danish Pig Genetics P/S

Lokalt hold

Breeders hovedkvarter

Breeders of Denmark A/S er beliggende i Vojens - Danmark, hvor du kan besøge vores (helt nye) kontor og lære os at kende. 

Du kan se vores kontor på afstand, hvis du kører på den østjyske motorvej E45, hvor du også kan møde flere af vores Breeders biler, enten på vej til at hente dyr eller på vej sydpå - mod Tyskland - på vej til vores kunder og samarbejdspartnere, som befinder sig overalt i Europa.

I Vojens har vi et multikulturelt miljø med dygtige og engagerede medarbejdere fra hele verden. Vi arbejder i teams og i tæt samarbejde med vores partnere. Vi leverer de bedste ydelser til vores kunder og sikrer din succes i fællesskab. 

Vi ses i Vojens!

Bliv en del af vores team

Se vores ledige job, eller ansøg blot!

Vi er løbende på udkig efter nye medarbejdere og erfarne chauffører

Vi nyder at arbejde sammen med vores partnere:

 
KS station - partnere på verdensplan:
Rul til toppen