DANISH PIG GENETICS P/S

Genetik i verdensklasse med det stærkeste avlsprogram

Fremadskuende genetik

Fremtiden ligger i genetik


BREEDERS er den førende partner for Danish Pig Genetics, med hvem vi tager svinegenetik og svineavl til et nyt niveau.

Danish Pig Genetics kombinerer de nyeste teknologier og verdens førende genetiske eksperter for at skabe et af verdens stærkeste avlsprogrammer.

De danske gener

Ved udvælgelse af avlssvin forstærkes genetiske egenskaber

I samarbejde med de bedste danske gårde og med hjælp fra AbacusBio fra New Zealand indhenter, samler og analyserer Danish Pig Genetics tonsvis af data for at udvælge og avle de bedste avlsgrise i verden.

Samtidig med at vi i Danish Genetics har mere end 100 års erfaring (på gårdene og i laboratorier), fokuserer vi på både dyrenes genom og fysiske egenskaber, så vi - Breeders of Denmark A/S - kan levere de mest effektive og produktive grise til vores partnere, soproducenter og producenter af slagtesvin.

Danish Genetics

Danish Pig Genetics er fremsynet og tager højde for hele værdikæden fra genetik til fødevareproduktion


Nøglen til et globalt svineavlsprogram ligger i at kombinere de globale tendenser på markedet for svinekød, kundernes efterspørgsel og international genetisk ekspertise og værktøjer.

Danish Pig Genetics udvikler produkter i verdensklasse og opdrætter grise med høj produktionskapacitet, hvor søerne føder mange levende smågrise, som har en høj vækstrate kombineret med et lavt foderforbrug og en god kødprocent.

Målet med Danish Pig Genetics' avlsprogram og filosofi er at optimere processen, minimere omkostningerne og skabe bedre økonomisk afkast. Med andre ord at øge bæredygtigheden af svineproduktionen i både et økonomisk, miljømæssigt og socialt aspekt. Mere produktion for mindre input og mere kød pr. soplads pr. år er afgørende for at sikre fremtiden for svineproduktionen.

Hvad vores avlsfilosofi betyder for dig

Avlsfilosofi og avlsmål

Avlsmål 2023_Terminal Line 2023
Avlsmål 2023_Damlinje 2023

Modtag nyheder fra os

Tilmeld dig og modtag nyheder om os, vores avlsgrise og vores partnere! 

Rul til toppen