Transport i særklasse

Vores flåde

hvordan vi kan hjælpe

Vores flåde består hovedsageligt af DAF- og Scania-lastbiler, som alle har EURO 6-normer for emissioner.

Med vores eget værksted og et tæt samarbejde med professionelle værksteder forsøger vi at sikre, at vores biler altid er i topklasse.
- 01

Vi gør dyretransport let!

Lastbilerne (den forreste del af vores sættevogne) er købt i Danmark - nye - , og flåden består i dag mest af Scania og DAF. Trailerne bestilles dog separat i Tyskland, hvor Breeders har nogle få professionelle leverandører. Trailerne er faktisk meget specifikke, da de kaldes SPF - som står for Specific Pathogen Free. Vi kalder dem "lukkede trailere", og i forlængelse heraf kalder vi vores lastbiler "lukkede SPF-lastbiler".

Trailerne arbejder med overtryk indeni; luften suges ind og filtreres gennem luftfiltre og UV-C-lys, som meget effektivt angriber og neutraliserer den molekylære struktur af patogenernes DNA.

Med andre ord bliver virus og bakterier enten fanget eller ødelagt.

For at få hele desinfektionssystemet til at fungere korrekt (plus hydraulikken til de 3 dæk indeni og liften bagi...) har traileren sin egen motor og brændstoftank, uafhængigt af lastbilen. Og det er sådan vores moderne trailere garanterer den høje sundhedsstatus for vores avlsgrise ; da de også er godkendt af den danske myndighed SPF-SUS.

Vi sikrer ikke kun dyrene på denne måde, vi udstyrer også vores nye lastbiler med ekstra GPS- og måleinstrumenter. For at opnå optimal sikkerhed ved vi, hvor lastbilerne befinder sig på ethvert tidspunkt, og vi kan følge temperaturudviklingen under hele turen.

Vores helt nye sættevogn har netop fået nogle Breeders og Danish Genetics partnerlogoer; den er klar til at køre, og det gør den til den 18. lukkede lastbil i vores stolte flåde.

Opdrættere Lastbiler i garage
- 02

Vores flåde

Om vores chauffører

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

lastbil, chauffør, transport-4933514.jpg

Alle vore chauffører er dygtige og engagerede chauffører, der har gennemgået kurser i SPF sundhed og i teknikken på vore biler. Dermed sikrer vi os at chaufførerne har de bedste forudsætninger for at transportere levende dyr.

Rul til toppen