Om

Danish Genetics

Danish Genetics

Danish Pig Genetics er fremsynet og tager højde for hele værdikæden fra genetik til fødevareproduktion

Nøglen til et globalt svineavlsprogram ligger i at kombinere de globale tendenser på markedet for svinekød, kundernes efterspørgsel og international genetisk ekspertise og værktøjer.

Danish Pig Genetics udvikler produkter i verdensklasse og opdrætter grise med høj produktionskapacitet, hvor søerne føder mange levende smågrise, som har en høj vækstrate kombineret med et lavt foderforbrug og en god kødprocent.

Målet med Danish Pig Genetics' avlsprogram er at optimere processen, minimere omkostningerne og skabe et bedre økonomisk afkast. Med andre ord at øge bæredygtigheden af svineproduktionen i både et økonomisk, miljømæssigt og socialt aspekt. Mere produktion for mindre input og mere kød pr. soplads pr. år er afgørende for at sikre fremtiden for svineproduktionen.

Effektivitet, vækst, robusthed, reproduktion, moderskab og slagtekvalitet

Den biologiske kompleksitet gør det nødvendigt at afbalancere målegenskaberne: effektivitet, vækst, robusthed, reproduktion, moderskab og slagtekvalitet. Derfor samarbejder Danish Pig Genetics med Roslin Technologies fra Edinburgh University om at udvikle fremtidens genetik med optimeringssoftwareværktøjer.

Vigtige funktioner

Rul til toppen